Dijktechniek module 1: evalueren en afsluiten

E-waternieuws artikel: Dijktechniek module 1: evalueren en afsluiten

Neem contact op met ons

Iedere cursist heeft ze wel eens gezien, onze evaluatieformulieren. Jouw investering van 10 minuten om het formulier in te vullen, wordt door ons enorm gewaardeerd. Om de kwaliteit van onze opleidingen en cursussen hoog te houden, zijn deze ingevulde evaluatieformulieren voor Wateropleidingen van groot belang.

Bij onze nieuwe opleiding Dijktechniek zit de eerste module er op. Een belangrijke mijlpaal, de evaluatie van de eerste groep cursisten is toch extra spannend. Maandenlang is er hard aan de opleiding gewerkt en via de evaluaties krijgen we de eerste officiële reacties. Van de groep waar we het allemaal voor doen, de cursisten. Alle uitvoeringen evalueren we na afloop met de docenten. De cursistenevaluatie is daarbij het uitgangspunt. Wat kunnen we nog verbeteren? Welk onderdeel mag nog verder uitgediept worden? Is de opleiding in balans? Zaken waar we altijd kritisch naar kijken en waarbij de feedback van de cursisten ons scherp houdt.

De evaluatieresultaten van de eerste module Dijktechniek bezorgen ons een glimlach van oor tot oor. Prachtige scores voor onze toegewijde docenten en mooie complimenten over de diepgang en de inhoud van de module. Alle cursisten bevelen de opleiding aan bij hun collega's en het vele rekenwerk wordt erg gewaardeerd. De mogelijkheid om eigen praktijkvoorbeelden met de docenten en andere cursisten te bespreken blijkt een echte toegevoegde waarde. Geweldig om te horen dat onze intenties ook zijn uitgekomen.

De afsluiting van de module was dubbel bijzonder, omdat deze groep cursisten het eerste volledige digitale open boek tentamen mocht afnemen. De resultaten laten nog even op zich wachten, maar de reacties van de cursisten waren positief. Het tentamen werd in een speciaal daarop ingericht toetscentrum afgenomen. Deze ervaring biedt perspectief voor onze andere opleidingen.

De 2e uitvoering van Dijktechniek staat gepland in september. Mis het niet! Schrijf je op tijd in om zeker te zijn van een plek. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Laura Bon. Zij is te bereiken op telefoonnummer 030 60 69 415.

Dijktechniek module 1- evalueren en afsluiten