Tijd voor een nieuwe uitdaging binnen waterbeheer?

E-waternieuws artikel: Tijd voor een nieuwe uitdaging binnen waterbeheer?

Neem contact op met ons

Het is officieel zomer. Fijn. De natuur is volop in beweging. De afwisseling van droogte met flinke regenval of zelfs een hoosbui maakt goed waterbeheer tot een uitdaging. Ben jij goed voorbereid?

Voor Waterbeheerders bieden we dit najaar nieuwe cursussen die helpen jouw kennis te verbreden en je klaar te stomen voor nieuwe uitdagingen in je werkveld. Stilstand is achteruitgang, dus kom ook in actie.

Ecologisch oeverbeheer - NIEUW
De mooie dagen laten de planten langs de oevers extra hard groeien. Alles staat hoog en is volop in bloei. Is dit de vegetatie die jij voor ogen had voor jouw oever? Welk beheer is nodig voor jouw oevers en welke maatregelen zijn effectief? Kom samen met je collega naar deze nieuwe cursus en leer alles over goed ecologisch oeverbeheer. Schrijf je in via de website en start 25 augustus.

Grondwaterkwaliteit - NIEUW
We horen steeds meer over milieuvreemde stoffen in het grondwater zoals meststoffen en geneesmiddelen. Ze bedreigen het grondwater. Maak jij je hier ongerust over? In de KRW staat het duidelijk, grondwaterlichamen moeten van goede kwaliteit zijn. Drinkwaterbedrijven en recreatiebedrijven hebben eigen putten en willen dat hun grondwater van goede kwaliteit is. Werk jij met grondwater? Schrijf je dan in voor deze nieuwe cursus via de website en start 20 september.

Contact
Enthousiast over het nieuwe aanbod waterbeheer? Wil je advies of heb je vragen? Bel gerust met Ingrid Schröders (030) 60 69 419, zij helpt je graag op weg.

Wateropleidingen_Waterbeheer_natuurvriendelijke oevers