Digitale Wateropleidingen verbeterd

E-waternieuws bericht: Digitale Wateropleidingen verbeterd

Neem contact op met ons

Ervaring met Digitale Wateropleidingen
Afgelopen cursusjaar deed Wateropleidingen onderzoek naar de wensen en verbetermogelijkheden van ons digitale leersysteem: Digitale Wateropleidingen (DWO). Misschien heb jij ook een vragenlijst ingevuld? Of ben je over het gebruik van de DWO geïnterviewd? We gebruikten alle feedback als input en zijn een verbetertraject gestart. We hebben de vindbaarheid en communicatiemogelijkheden met docenten en cursisten verbeterd. De oefenvragen zijn aangevuld. En de digitale leeromgeving hebben we in een nieuw jasje gestoken.

Verbeteringen in de DWO
Een aantal opleidingen zijn opnieuw in het digitale leersysteem gebouwd. We hebben onderdelen samengevoegd en op logische plekken gezet. De look en feel van de DWO heeft een opfrisbeurt gekregen.

Nieuw in de DWO
Een nieuwe tool, de adviesbox, adviseert jou als cursist over de leeractiviteiten die je moet voldoen. We hebben nieuwe video's toegevoegd die het gebruik van de DWO snel en simpel uitleggen. Er zijn extra onderdelen ontwikkeld die jou als cursist kunnen helpen bij het behalen van je opleiding, zoals een e-learningmodule Wiskunde of een oefententamen.

Betere vindbaarheid
Alle veranderingen en toevoegingen dragen bij aan een aantrekkelijke DWO. En de vindbaarheid van informatie, oefententamens, video's en communicatiemogelijkheden is verbeterd.

We blijven de DWO ontwikkelen
Hier blijft het niet bij. Wij werken aan een betere content voor de opleidingen. Denk aan animaties, video's en illustraties. Meer gevulde en betere content zorgt voor een waardevolle aanvulling op het lesboek en de uitleg van docenten tijdens de lessen.

We zetten volop multimedia in, de kracht van online leren. De oefenmogelijkheden breiden we nog verder uit. Zodat jouw kans op succes nog verder toeneemt.

Meer weten over de DWO? Of meer weten over de  veranderingen die we nog gaan doorvoeren? Neem contact op met Nienke Elijzen, zij vertelt je er graag meer over (030) 60 69 413.

Sneakpreview-nieuwe look Digitale Wateropleidingen