De groeizame zomer 2016

Eu-waternieuws artikel: de groeizame zomer 2016

Neem contact op met ons

De zomer van 2016 zal de boeken ingaan als een bijzondere zomer: een korte warme start, erna erg nat, en aan het staartje nog een hittegolf. Het vele water zorgde voor in-groene velden, zelfs op de normaliter droge zandgronden.  De planten en bomen hadden het naar hun zin; de echte groei ontstond met de warmte van de zon. In Nederland hebben we liever een mooie mix van regen en zon. Optimaal is regen 's nachts en de zon overdag!

Het groeizame is ook van toepassing op de ontwikkeling van de waterprofessional. Natuurlijk heeft hij/zij baat bij een grote dosis waterkennis. Nieuwe kennis geeft je nieuwe groei- en ontwikkelmogelijkheden. De optimale mix zit ‘m in een goede ondergrond, gedoseerde nieuwe kennis, de juiste omgeving en voldoende ruimte.

In het nieuwe cursusjaar zorgen onze programma's voor die juiste mix, die balans van kennis, praktijk, toepassing en leren met en van elkaar. Onze docenten begeleiden de cursistengroepen in hun weg naar nieuwe groei, verdere professionele ontwikkeling. Altijd inspirerend en motiverend om zo bij te dragen om de waterkennis op peil te houden!

Wij wensen alle cursisten en docenten veel succes in cursusjaar 2016-2017.

Agnes Maenhout (directeur Wateropleidingen)

Bron foto's: Agnes Maenhout, zomervakantie Canada 2016

Wateropleidingen start cursusjaar 2016-2017