Meet the manager

E-waternieuws (nieuwsbrief van Wateropleidingen) artikel: Meet the manager

Neem contact op met ons

Voor leidinggevenden van cursisten organiseren wij jaarlijks Meet the Manager-bijeenkomsten. Afgelopen augustus en september nodigden we leidinggevenden van Afvalwaterzuivering en Waterbeheer uit. En deze week kregen we bezoek van de leidinggevenden van de drinkwatersector. Voor leidinggevenden een moment om een goed beeld te krijgen van de inhoud en opzet van de opleiding. Belangrijk om te weten. Want zo blijft de (nieuwe) kennis binnen het bedrijf. Zij krijgen tijdens zo’n bijeenkomst zicht op de inhoud van de opleiding. We bespreken de opdrachten, de inrichting van Digitale WaterOpleidingen (DWO) en de opbouw van het programma. We geven ze ook ideeën mee hoe ze als leidinggevende hun cursist kunnen begeleiden. Want, hoe beter de begeleiding van de cursist hoe groter de kans dat hij of zij dat mooie diploma behaalt.

Voor leidinggevenden ook de kans om vragen te stellen over: toelatingseisen van verschillende opleidingen, slagingspercentages, evaluaties van cursisten, hertentamens, de beschikbaarheid van oefententamens, doorstroom-mogelijkheden binnen de sector en de kwaliteit en achtergrond van docenten.

Alle eigenschappen die een (belangrijke) rol spelen bij het volgen van een opleiding worden besproken. De nadruk ligt op het gebruik van de lesstof in de praktijk. Want, het moet direct toepasbaar zijn. Dat is en blijft een van onze kernwaarden. Volgend jaar nodigen we opnieuw leidinggevenden van cursisten uit.

Meer weten over de Meet the manager bijeenkomst? Neem contact op met de opleidingscoordinator van de opleiding.

Meet the manager - Wateropleidingen