E-waternieuws nr. 22, november 2016

E-waternieuws: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin je op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
Nieuwsbrief header
Elektronische Nieuwsbrief
Jaargang 11 | nummer 22 | november 2016
Cursus Regenwatervoorzieningen2

Leer in 3 dagen alles over Regenwatervoorzieningen

Leer in 3 dagen alles over Regenwatervoorzieningen

De afgelopen 20 jaar is de aandacht voor regenwater binnen de bebouwde omgeving flink toegenomen. Afstromend hemelwater is lang niet zo schoon als we vaak denken. Daarom worden op sommige plekken in ons land zuiverende voorzieningen aangelegd.

Wateropleidingen bij Week van de Loopbaan

Wateropleidingen bij waterschappen te gast tijdens Week van de Loopbaan

Het A&O-fonds Waterschappen organiseerde dit jaar opnieuw de Week van de Loopbaan. Hiermee geeft het A&O fonds sector brede aandacht aan loopbaanontwikkeling en de mobiliteit van medewerkers.

Nieuwe cursus Grondwaterkwaliteit

Hoe behoud je de kwaliteit van grondwaterlichamen?

Een nieuwe cursus, ontwikkeld voor beleidsmedewerkers, beheerders grondwater en waterbeheerders met als doel de kwaliteit van grondwaterlichamen behouden. De KRW (KaderRichtlijn Water) vereist dat in 2027 de grondwaterlichamen in goede staat moeten zijn.

EWSETA en World Water Academy tekenen Memorandum of Understanding

EWSETA en World Water Academy tekenen Memorandum of Understanding

Afgelopen maandag 21 november 2016 tekenden Errol Gradwell (CEO van de Zuid-afrikaanse Energy & Water Sector Education and Training Authority, EWSETA ) en Agnes Maenhout (directeur World Water Academy, WWA) een Memorandum of Understanding.

Opening cursus Grondstoffenfabriek_Wateropleidingen

Wateropleidingen blijft actueel met Grondstoffenfabriek

Afgelopen dinsdag heeft Wateropleidingen voor het eerst de eendaagse cursus De Grondstoffenfabriek georganiseerd. 14 deelnemers van 6 verschillende waterschappen waren bij de RWZI Apeldoorn bijeen gekomen om de nieuwste ontwikkelingen rondom de Grondstoffenfabriek te horen.

Najaarcongres KNW

KNW Najaarscongres 2016

Vandaag, 25 november organiseert het Koninklijk Nederlands Waternetwerk KNW het najaarscongres 'Binnenlopen in het Buitenland'. Locatie dit jaar is het prachtige Tropenmuseum in Amsterdam.

Cursuskalender

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie