Wateropleidingen bij waterschappen te gast tijdens Week van de Loopbaan

E-waternieuws bericht van Wateropleidingen: Wateropleidingen bij waterschappen te gast tijdens Week van de Loopbaan

Neem contact op met ons

Het A&O-fonds Waterschappen organiseerde dit jaar opnieuw de Week van de Loopbaan. Hiermee geeft het A&O fonds sector brede aandacht aan loopbaanontwikkeling en de mobiliteit van medewerkers. Waterschappen, Hoogheemraadschappen, Waternet, allemaal deden ze mee aan de Week van de Loopbaan.

Wateropleidingen ook. Wij bezochten met een stand de waterschappen Drents Overijsselse Delta, Noorderzijlvest en Rijn en IJssel, Hoogheemraadschap van Schieland & de Krimpenerwaard en De Stichtse Rijnlanden.

We vertelden alle medewerkers van de waterschappen en Hoogheemraadschappen over ons (nieuwe) aanbod, opleidingsmogelijkheden en loopbaanontwikkeling. We spraken veel medewerkers van Waterschappen en Hoogheemraadschappen. Met diverse vragen, zoals; "Wat is nieuw in mijn vakgebied?" en "Wat is voor mij een goede volgende stap qua opleiding of cursus?". Interessante vragen waarbij wij als de opleider van de watersector concreet opleidingsadvies konden geven. Wat ons betreft een geslaagde week en we hopen dat het voor de medewerkers ook succesvol is geweest.

Wil jij ook opleidingsadvies? Meer weten over ons aanbod? Of heb je vragen over een cursus of opleiding? Bel ons gerust. We helpen je graag op weg.

Evelien Meijerink (030) 60 69 416 - Drinkwater
Laura Bon (030) 60 69 415 - Riolering & stedelijk Water, Waterbeheer en Waterveiligheid
Petra Barte 030) 60 69 403 - Afvalwaterzuivering, Vergunningverlening & handhaving
Nienke Elijzen (030) 60 69 413 - Opleiden & coachen, Persoonlijke vaardigheden

Wateropleidingen bij Week van de Loopbaan_Waterschap Rijn en IJssel 364_2
Wateropleidingen bij Week van de Loopbaan_Waterschap Rijn en IJssel 364