E-waternieuws nr. 23, december 2016

E-waternieuws: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin je op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
Nieuwsbrief header
Elektronische Nieuwsbrief
Jaargang 11 | nummer 23 | december 2016

Tijdens de feestdagen zijn we van dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december gesloten. Vanaf maandag 2 januari 2017 zijn we weer bereikbaar.

Goede cijfers van Darling Ingredients

Goede cijfers van Darling Ingredients

Ervaren medewerkers van hoge stikstof belaste zuiveringen uit België, Nederland en Duitsland namen deel aan de training Afvalwaterzuivering met als doel de zuiveringsprocessen te optimaliseren. Jack Jonk, onze docent van het jaar, daagde de deelnemers uit in het systeem- en procesdenken. En dat beviel goed zoals bleek uit de evaluatieresultaten.

Cursus Regenwatervoorzieningen2

Leer in 3 dagen alles over Regenwatervoorzieningen

Leer in 3 dagen alles over Regenwatervoorzieningen

De afgelopen 20 jaar is de aandacht voor regenwater binnen de bebouwde omgeving flink toegenomen. Afstromend hemelwater is lang niet zo schoon als we vaak denken. Daarom worden op sommige plekken in ons land zuiverende voorzieningen aangelegd.

Nieuwe cursus Grondwaterkwaliteit

Hoe behoud je de kwaliteit van grondwaterlichamen?

Een nieuwe cursus, ontwikkeld voor beleidsmedewerkers, beheerders grondwater en waterbeheerders met als doel de kwaliteit van grondwaterlichamen te behouden. De KRW (KaderRichtlijn Water) vereist dat in 2027 de grondwaterlichamen in goede staat moeten zijn.

1000 euro_cursussen_Wateropleidingen

Investeer in je toekomst

Waterschappers mogen de komende vijf jaar een budget besteden aan hun eigen ontwikkeling en scholing. Bijvoorbeeld aan een opleiding, loopbaan, vitaliteit of coaching. Dit persoonlijke opleidingsbudget zorgt ervoor dat je je werkzekerheid vergroot omdat je keuzes in je loopbaan maakt.

Cursuskalender januari - maart 2017

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie