E-waternieuws nr. 24, december 2016

E-waternieuws: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin je op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
Nieuwsbrief header
Elektronische Nieuwsbrief
Jaargang 11 | nummer 24 | december 2016
Ondertekening nieuwe normering waterveiligheid

Opleidingsprogramma voor nieuwe normering waterveiligheid van start

Wateropleidingen, PAO Techniek en Management en HKV LIJN IN WATER verzorgen de komende twee jaar het opleidingstraject voor de Nieuwe Normering Waterveiligheid. De overeenkomst voor de uitvoering van het opleidingsplan is op 15 december tijdens de Landelijke Beoordelingsdag in Jaarbeurs Utrecht ondertekend door Joost Buntsma (STOWA) en Agnes Maenhout (Wateropleidingen).

HELKO training bij Dunea1

De HELKO-methode: Wateropleidingen ondersteunt innovatie in de sector

Op woensdag 30 november 2016 startte bij drinkwaterbedrijf Dunea de eerste HELKO training. Door het toepassen van de HELKO-methode kunnen distributieleidingen vervangen worden zonder het aanleggen van noodleidingen. Dat resulteert in minder overlast bij de klant en een besparing in tijd, geld en materialen.

UTAZ excursie bij RWZI Harnaschpolder

UTAZ op excursie bij RWZI Harnaschpolder in Den Hoorn

Geschreven door: UTAZ cursist Bas Pellikaan

Woensdag 23 november verwelkomde Maarten Knoppert ons met verse koffie. Maarten vertelde ons over de geschiedenis van het RWZI terrein en lichtte de werking van de RWZI uitgebreid toe. Daarna was het de beurt aan Helle van der Roest.

Kerstgroet Wateropleidingen 2016

Wateropleidingen ivm feestdagen gesloten

Tijdens de feestdagen zijn we van dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december gesloten. Vanaf maandag 2 januari 2017 zijn we weer bereikbaar en dan staan we je graag te woord.

Het team van Wateropleidingen wenst je prettige kerstdagen en veel leerplezier in 2017!

Cursuskalender januari - maart 2017

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie