Is jouw basiskennis waterkeringen op peil?

E-waternieuws artikel: Is jouw basiskennis waterkeringen op peil?

Neem contact op met ons

De wereld van waterkeringen kent een eigen taal. En deze wereld is ook volop in beweging door klimaatveranderingen en nieuwe normeringen.

Kennis van deze taal maakt je communicatie makkelijker als je in je werk te maken hebt met dijken. De nieuwe e-learning module ‘De taal van de waterkering' maakt je bekend met  basisbegrippen. In deze e-learning behandelen we begrippen als talud, kruin en teen. Net als begrippen sluizen, coupures, grondconstructies, kunstwerken en zomerkade.

We behandelen ook de inhoud. Hoe verschillen primaire waterkeringen van regionale waterkeringen? Hoe ziet een dijk eruit en uit welke functionele zones bestaat een dijk? Welke kunstwerken bestaan er? Hoe herken je deze en wat is de functie? Je krijgt ook een toelichting op niet-waterkerende-objecten en de Nederlandse Waterkering zorg.

Met de e-learning module train je waar en wanneer je wilt. In je eigen tempo. Na afloop van deze e-learning ken je de belangrijkste termen en spreek je de taal van de waterkering.

Inschrijven?
Wil jij de taal van waterkering eigen maken? Schrijf je dan in voor de e-learning ‘De taal van de waterkering' via onze website. Na inschrijving heb je een jaar lang toegang tot de e-learning.

Eerst meer informatie?
Neem dan contact op met Nienke Elijzen (030) 60 69 413.

De taal van de Waterkering 364