E-waternieuws nr 4, febrauri 2016

E-waternieuws: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin u op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
Header E-waternieuws
Electronische nieuwsbrief
Jaargang 11 | nummer 4 | februari 2016
Dijk in Nl_ Wateropleidingen 260

Nieuw: Digitaal inspecteren tijdens opleiding Visuele Inspectie van Waterkeringen

Interactieve lessen, de beste praktijk docenten en natuurlijk digitaal inspecteren. In een notendop de belangrijkste kenmerken van de herziene opleiding Visuele Inspectie van Waterkeringen. De afgelopen maanden is met een compleet team hard gewerkt aan de inhoud en vorm van de opleiding. Lees meer.

De taal van de Waterkering 260

Is jouw basiskennis waterkeringen op peil?

De wereld van waterkeringen kent een eigen taal. En deze wereld is ook volop in beweging door klimaatveranderingen en nieuwe normeringen. Kennis van deze taal maakt je communicatie makkelijker als je in je werk te maken hebt met dijken. De nieuwe e-learning module ‘De taal van de waterkering' maakt je bekend met basisbegrippen. Lees meer.

Wereldwaterdag 2016_Wateropleidingen

24 maart Wereld Waterdag met thema ‘Water & Werk’

Elk jaar wordt er in veel landen stilgestaan bij de Wereld Waterdag. De Verenigde Naties hebben deze dag uitgeroepen tot ‘World Water Day'. Elk lid van de VN benut deze dag om bewustwording bij het publiek te creëren. World Water Day heeft elke jaar een ander thema. Lees meer.

Aan de slag met rollen en taken - IPM

Van elkaar leren met Integraal Projectmanagement (IPM)

"Wanneer pas ik IPM toe?" "Hoe kan ik rollen combineren?" "Welke rol past bij mij?" Een aantal vragen die cursisten dinsdag 16 februari tijdens de cursus Aan de slag met IPM' stelden. Na een introductie over het IPM model gingen cursisten zelf aan de slag. Lees meer.

Johan Rijkers_260

Johan Rijkers (Evides) over Controle drinkwaterinstallaties

Johan Rijkers is net begonnen in zijn nieuwe functie als controleur leidingwaterinstallaties bij Evides. Hij volgde onlangs de opleiding ‘Controle van drinkwaterinstallaties' bij Wateropleidingen. We stelden hem een aantal vragen. Lees meer.

Cursuskalender maart

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie