AquaVET project update

E-waternieuws artikel: AquaVET project update

Neem contact op met ons

World Water Academy zet de laatste punten op de 'i' bij het ontwikkelen van de cursus Efficiënte wapentechnologieën voor loodgieters. Dit gebeurt in het kader van het Erasmus+ project dat wordt uitgevoerd met Griekse, Britse en Spaanse partners.

World Water Academy ontwikkelt een curriculum voor loodgieters in Europa. De focus van deze cursus ligt op de combinatie van ‘harde vaardigheden' (technische en digitale trainingsbehoefte) en ‘zachte vaardigheden' met een meer klantgerichte service en adviserende rol van de loodgieter.

In april vindt de volgende gezamenlijke vergadering met alle partners in Madrid plaats. De vervolgstappen van het project zijn:

  • Ontwikkelen van een handboek, trainers manual en examinering (februari 2016 - april 2017).
  • Ontwikkeling van een MOOC, Massive Open Online Course (september 2016 - maart 2017).
  • Validatie, goedkeuring en wederzijdse erkenning van de resultaten van het AQUAVET project (december 2016 - maart 2017).
  • World Water Academy organiseert de eerste pilot van de training eind dit jaar. Het materiaal wordt dan getest. Begin 2017 organiseert World Water Academy een evenement om de resultaten te laten zien en te bespreken.

Meer informatie over het project en de activiteiten? Bezoek de AQUAVET website http://www.aquavet.eu/. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar Johan Oost   johan.oost@wateropleidingen.nl.

Volg ons op Social Media:

Update AquaVET project_364