De nieuwe cursusbrochure van Wateropleidingen is uit

E-waternieuws artikel: De nieuwe cursusbrochure van Wateropleidingen is uit

Neem contact op met ons

De nieuwe cursusbrochure 2016/2017 van Wateropleidingen is uit. Van drinkwater tot waterveiligheid, van waterzuivering tot onderhoud: alles komt aan bod. Belangrijke boegbeelden zoals Ria Doedel, Henk Ovink, Esther Bosman, Joost Buntsma, Jan Hendrik Dronkers en Marleen van Rijswick leveren een bijdrage. Meer over hun visie over de watersector en wat dat voor jou kan betekenen, lees je in deze brochure.

Voor de omslag hebben we ons laten inspireren door een luchtfoto van het verdronken land van Saeftinghe. Dit is een prachtig beeld van het Zeeuwse oerland waarin de mens leefde op het ritme van het getij. Dat wij nu wat meer ontspannen achter de dijk kunnen zitten, heeft te maken met de constante kennisgroei in onze watersector. Een traditie die wij ook in 2016/2017 voortzetten.

Je waterkennis naar een nóg hoger peil tillen?
We actualiseren en optimaliseren inzichten en ontwikkelingen binnen waterorganisaties. En spelen in op actuele onderwerpen en innovaties, zoals hergebruik van grondstoffen - de Grondstoffenfabriek, de Energiefabriek en de regiekamer. Maar ook begrippen zoals de nieuwe hygiënecodes, wateroverlast, normering dijkversterkingen, asset management en het gebiedsmodel 3Di komen aan bod. Naast het gevarieerde cursusaanbod leveren we ook maatwerk en in-company cursussen en opleidingen.

Docenten uit de watersector zorgen ervoor dat jij praktijkgerichte en actuele kennis opdoet. Ontmoet collega cursisten met een vergelijkbaar opleidingsniveau. Behaal een optimaal leerresultaat en krijg nieuwe inzichten die je direct toepast in je werk. Kies uit ruim 100 verschillende opleidingen of cursussen en haal meer uit jezelf.

Heb je geen brochure ontvangen? Vraag ‘m aan via de website. Of lees de brochure online. Op de website staat trouwens ook ons cursusaanbod per vakgebied heel handig bij elkaar.

Samen tillen we het kennisniveau in onze sector naar een hoger peil.

364x300_curcusbrochure