Meer rendement uit de opleiding van je medewerkers halen?

E-waternieuws zomerspecial artikel: Meet the manager

Neem contact op met ons

Als je medewerkers een opleiding willen volgen, staat er voor jou als manager waarschijnlijk één ding centraal. Een écht goede aansluiting tussen de theorie van de opleiding en de praktijk van de werksituatie. De medewerker moet de lesstof meteen in de praktijk kunnen gebruiken en de opgedane kennis moet de investering waard zijn. Toch?

Wateropleidingen organiseert daarom speciaal voor jou als leidinggevende een Meet the Manager bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je zicht op de inhoud van de opleiding. Je leert meer over de opdrachten, de inrichting van de Digitale Wateropleidingen en de opbouw van het programma. In deze inspirerende bijeenkomst krijg je handvatten zodat je het leerrendement van de opleiding vergroot en krijg je inspiratie over verschillende vormen van begeleiding. Hoe beter de cursist wordt begeleid,  hoe groter de kans dat hij of zij het mooie diploma behaalt.

Wil je ook meer rendement van opleidingen en heb je vragen over Meet the manager? Neem dan contact op met Els Vernooij van Wateropleidingen (030) 60 69 421.

Meet the manager - Wateropleidingen