Spijker je kennis bij deze zomer

E-waternieuws zomerspecial artikel: Summerschool

Neem contact op met ons

Wil je tijdens de zomervakantie je kennis op peil brengen? Wil je niet wachten tot het nieuwe cursusjaar van Wateropleidingen start? Meld je aan voor onze summer school. Deze cursussen starten in augustus.

 • Mentortraining
  Draag jij na de zomer kennis over aan collega's? Ga je collega's inwerken? Of maak jij promotie en neemt een collega jouw baan over? Dan is de mentortraining iets voor jou. Tijdens de training leer je hoe je de mentortaak goed uitvoert. Je ontwikkelt nieuwe vaardigheden en de docent laat je zien welke leerstijlen mensen bezitten. Na deze training weet je hoe je goede feedback en instructies geeft. En je weet op welke manier je vragen stelt.
  Start 22 augustus 2016 -
  Schrijf je in

 • Lozen van afvalwater
  De meeste lozingen van afvalwater worden geregeld met algemene regels op grond van het Activiteitenbesluit, het Besluit lozing afvalwater huishoudens en het Besluit lozen buiten inrichtingen. Deze 3 besluiten worden regelmatig geactualiseerd en bepalen grotendeels het toezicht op lozingen in oppervlaktewater en riolering. Ben je milieuhandhaver of vergunningverlener bij Rijkswaterstaat of van een waterschap? Wil je meer inzicht in de wijzigingen van besluiten? En meer weten over de relatie tussen deze besluiten en de consequenties? Geef je nu op en ga na de zomer vol nieuwe kennis aan de slag.
  Start 23 augustus 2016 - schrijf je in
 • Ecologisch Oeverbeheer
  De mooie dagen laten de planten langs de oevers extra hard groeien. Alles staat hoog en is volop in bloei. Is dit de vegetatie die jij voor ogen had voor jouw oever? Welk beheer is nodig voor jouw oevers en welke maatregelen zijn effectief? Kom samen met je collega naar deze nieuwe cursus om alles te leren over goed ecologisch oeverbeheer.
  Start 25 augustus 2016 -
  Schrijf je in
Summerschool