E-waternieuws Zomerspecial, juli 2016

E-waternieuws zomerspecial: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin u op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
E-water_zomerspecial
Elektronische Nieuwsbrief
Jaargang 11 | nummer 14 | juli 2016

Beste lezer,

Het is zomer! Tijd voor vakantie. Leuke dingen doen, afstand nemen van het werk. En hopelijk van heerlijk weer en water genieten. De zomer is bij uitstek dé periode voor nieuwe inspiratie, uitrusten en plannen maken voor het najaar. Begin september starten veel korte cursussen en langere opleidingen in de  vakgebieden Drinkwater, Riolering & stedelijk water, Waterzuivering, Waterbeheer en Waterveiligheid. Kijk alvast op de website en laat je inspireren.

In deze zomerspecial lees je meer over onze Summer school, Meet the manager, Maatwerk & incompany cursussen en Opleidingsadvies op maat.

Dit is de laatste e-mail nieuwsbrief voor de zomerstop. In augustus zijn we er weer met een frisse nieuwsbrief.

Wateropleidingen staat ook in de zomermaanden voor je klaar. Heb je een vraag of wil je advies, neem dan contact met ons op via (030) 60 69 400 of info@wateropleidingen.nl.

Het team van Wateropleidingen wenst je een ontspannen en zonnige zomer toe!

Summerschool_klein

Spijker je kennis bij deze zomer

Wil je tijdens de zomervakantie je kennis op peil brengen? Wil je niet wachten tot het nieuwe cursusjaar van Wateropleidingen start? Meld je aan voor onze Summer school. Deze cursussen starten in augustus. Lees verder

Maatwerk Wateropleidingen

Maatwerk en incompany: Heb je bijzondere of andere wensen?

Heb je een bijzondere wens? Of wil je een uniek deel van ons aanbod inzetten? Dan is maatwerk een goede keuze. Lees verder

Meet the manager - Wateropleidingen

Meer rendement uit de opleiding van je medewerkers halen?

Als je medewerkers een opleiding willen volgen, staat er voor jou als manager waarschijnlijk één ding centraal. Een écht goede aansluiting tussen de theorie van de opleiding en de praktijk van de werksituatie. De medewerker moet de lesstof meteen in de praktijk kunnen gebruiken en de opgedane kennis moet de investering waard zijn. Toch? Lees verder

Opleidingsadvies op maat

Speciaal voor jou: opleidingsadvies

Je wilt een stap maken. Je kennis verbreden. Je meer verdiepen. Of aan je eigen ontwikkeling werken. Maar welke opleiding of cursus kies je? Wat past het beste bij jou en bij je loopbaan?

Bij Wateropleidingen kies je uit maar liefst 100 opleidingen of cursussen. Veel keuze dus. En daar helpen we je graag bij.
Lees verder

Cursuskalender

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie