E-waternieuws nr. 3, februari 2017

E-waternieuws: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin je op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
Nieuwsbrief header
Elektronische Nieuwsbrief
Jaargang 12 | nummer 3 | februari 2017
Tekenmoment samenwerkingsovereenkomst opleidingsplan INNW_Wateropleidingen

Opleidingsplan Implementatie Nieuwe Normering Waterveiligheid getekend

Wateropleidingen, PAO Techniek en Management en HKV Lijn in water hebben de samenwerkingsovereenkomst voor het opleidingsplan getekend. Het consortium van deze drie partijen verzorgt de komende twee jaar het opleidingstraject voor de Nieuwe Normering Waterveiligheid. Opdrachtgevers zijn STOWA en Rijkswaterstaat.

Nieuwe cursus - Natuur voor klimaatbestendig watersysteem

Natuur voor klimaatbestendig watersysteem gegarandeerd van start

Hoe gaan we om met langdurige droogte of die extreme hoosbuien? Kunnen we er iets aan doen? De sleutel van de aanpak ligt in het gebruik van de flexibiliteit van het natuurlijk watersysteem. Maar… hoe maak je dit concreet?

Diploma uitreiking Dijktechniek_Wateropleidingen

Opleiding Dijktechniek afgerond - tijd voor een feestje

Donderdag 2 februari was het dan zover. De eerste groep geslaagde cursisten voor de nieuwe opleiding Dijktechniek ontvingen een DIJK van een diploma. Tijd voor een feestje.

Een jaar lang zijn deze cursisten klaargestoomd voor de grote dijkversterkingsopgave van ons land. Een pittige opleiding dus.

Promo film Digitale Wateropleidingen

Nieuw: promotiefilm Digitale Wateropleidingen

De opleidingen van Wateropleidingen worden al ruim vijf jaar in blended vorm aangeboden: een combinatie van klassikale trainingen met online leren in onze digitale leeromgeving, de Digitale Wateropleidingen (DWO). Door deze combinatie wordt het leren leuker en makkelijker gemaakt.

Cursuskalender maart 2017

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie