E-waternieuws nr. 4, februari 2017

E-waternieuws: e-mail nieuwsbrief van Wateropleidingen, waarin je op de hoogte wordt gehouden van onze water opleidingen.

Neem contact op met ons
Nieuwsbrief header
Elektronische Nieuwsbrief
Jaargang 12 | nummer 4 | februari 2017
Docenttevredenheidsonderzoek 2015

Onze docenten zijn top

Onze cursisten beoordelen docenten op vier manieren, op: deskundigheid, presentatie, contact met cursisten en een totaal oordeel. Op het onderdeel “Totaal oordeel” scoren de docenten die dit cursusjaar al les hebben gegeven gemiddeld een 4,29 (schaal – 5). We zijn heel trots dat alle docenten hier heel goed op scoren. Dit is de hoogste score ooit.

Vaardigheidstraining voor milieuboa's

Vaardigheidstraining voor milieuboa's

In het kader van de Permanente Her- en Bijscholing (PHB) voor milieuboa’s worden de cursisten getraind in communicatieve vaardigheden. Handhavers hebben deze vaardigheden nodig, zij moeten anderen aanspreken op hun gedrag of over het feit dat zij een overtreding begaan hebben.

Nieuwe cursus - Natuur voor klimaatbestendig watersysteem

Natuur voor klimaatbestendig watersysteem gegarandeerd van start

Hoe gaan we om met langdurige droogte of die extreme hoosbuien? Kunnen we er iets aan doen? De sleutel van de aanpak ligt in het gebruik van de flexibiliteit van het natuurlijk watersysteem. Maar… hoe maak je dit concreet?

1000 euro_cursussen_Wateropleidingen

Volg een cursus voor nog geen € 1.000,-

Investeer in je toekomst. Want jij mag als waterschapper de komende vijf jaar een budget besteden aan je eigen ontwikkeling en scholing. Bijvoorbeeld aan een opleiding, loopbaan, vitaliteit of coaching. Dit persoonlijke opleidingsbudget zorgt ervoor dat je je werkzekerheid vergroot omdat je keuzes in je loopbaan maakt.

Nereda Academy

Nieuwe training: Nereda®

In deze training breng jij je Nereda® kennis op peil.

Nereda® is binnen de biologische afvalwaterzuivering een duurzame technologie die gebruik maakt van aerob korrelslib. In het Nereda® proces groeien micro-organismen in korrelstructuren die goede bezinkingseigenschappen bevatten. Dit in tegenstelling tot conventionele technieken waar gesuspendeerde vlokken een rol spelen. Daarnaast nemen zuiveringen waar de Nereda® technologie wordt toegepast veel minder oppervlakte in dan de traditionele zuiveringen. Dit bespaart kosten.

Cursuskalender maart en april 2017

Kijk voor het volledige cursusaanbod op onze website.

Informatie