Save-the-date AQUAVET Infodag

E-waternieuws artikel: Save-the-date AQUAVET Infodag

Neem contact op met ons

Op donderdag 20 april organiseert Wateropleidingen, in het kader van het AQUAVET project, een infodag over de ontwikkelde training. Het AQUAVET project is een Erasmus+ project gefinancierd vanuit de EU met Spaanse, Britse, Griekse en Nederlandse partners.

Het doel van de training is om loodgieteres en installateurs te trainen in advisering en gebruik van water efficiënte technologieën bij hun werkzaamheden. Er wordt ingegaan op technieken van regenwateropvang, grijswaterhergebruik, smart meters, maar ook regelgeving en initiatieven om waterverbruik bij huishoudelijke apparaten te verminderen binnen de EU. In het project is naast een technisch-inhoudelijke cursus ook een MOOC (Massive Open Online Course) ontwikkeld om de deelnemers deels online de cursus te laten volgen. Voor meer informatie, cursusprogramma en materiaal: zie de website van AQUAVET.

Om de sector te informeren over de nieuwe cursus organiseert Wateropleidingen een Infodag. Iedereen die interesse heeft in de cursus, potentiele cursisten, managers en werkvoorbereiders van loodgietersbedrijven, MBO docenten, zijn welkom op deze Infodag. Wateropleidingen biedt deze Infodag aan in het KWR-gebouw in Nieuwegein. Het precieze programma komt later online, maar de Infodag wordt in de middag georganiseerd.

Ben jij geïnteresseerd in de AQUAVET cursus en materialen? Neem dan contact op met Johan Oost (030) 60 69 417 .

aquavet-logo