De nieuwe cursusbrochure is uit!

E-waternieuws artikel: De nieuwe cursusbrochure is uit!

Neem contact op met ons

Vraag de nieuwe cursusbrochure 2017-2018 aan

Ook jouw waterkennis op peil houden? Of de waterkennis van jouw medewerkers?

De nieuwe cursusbrochure 2017/2018 van Wateropleidingen is uit. Een brochure met het actuele cursusaanbod op een rij, overzichtelijk ingedeeld per vakgebied. Met belangrijke boegbeelden zoals Hetty Klavers, Jaap Kelderman, Gerrit Hiemstra, Gerrit Jan van de Pol, Dennis Rijnbende en Henk van Norel, die een bijdrage hebben geleverd.

Wil je een stap maken? Je kennis verbreden? Of aan je eigen ontwikkeling werken, maar weet je nog niet precies wat het beste bij je past? De opleidingscoördinatoren van Wateropleidingen helpen je graag bij je keuze. Zo weet je waar je aan begint en wat je mag verwachten.

Als je als organisatie of als team andere wensen hebt? Dan ontwikkelen we maatwerk en incompany cursussen. De cursus ontwikkelen we samen met jouw organisatie. We verzorgen een coaching of mentortraject, ontwerpen een e-learning module. We maken een kennisscan of een kenniskaart voor vertrekkende collega’s, of een cursus op maat. Heb je een eigen corporate academy in huis? Ook dan verzorgen we een op maat gemaakte cursus.

Vraag de nieuwe cursusbrochure direct aan via onze website of bekijk de brochure online.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op (030) 60 69 400 of info@wateropleidingen.nl.

BannerBrochure2017_364x300_3