Wateropleidingen al 20 jaar uw opleider voor en door de watersector!

E-waternieuws item: Wateropleidingen al 20 jaar uw opleider voor en door de watersector!

Neem contact op met ons

In 2014 vieren wij ons 4e lustrum. Meer dan 20 jaar geven onze klanten ons het vertrouwen om hun waterprofessionals met onze vakopleidingen naar een hoger kennisniveau te brengen.  Door de kennis te actualiseren en te verbeteren, zorgen wij dat waterprofessionals blijvend zijn aangesloten bij de beroepspraktijk. Inmiddels hebben we meer dan 8000 diploma's voor vakopleidingen afgegeven en hebben 30.000 cursisten deelgenomen aan een cursus in binnen en buitenland.

Wateropleidingen is in 1994 opgericht door de waterwereld zelf ( Vewin (Vereniging van Exploitanten van Waterleidingbedrijven In Nederland), KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk) en KWRwater) met als doel om bij te dragen aan de kwaliteit van de watersector door het organiseren van professionele bij- en nascholing.

Belangrijk voor onze klanten is een kwalitatief aanbod waarop men kan rekenen. Onze cursustitels worden, indien nodig, geüpdatet en bijgesteld. Door onze vakkennis, praktijkervaring, actuele cursusaanbod en flexibiliteit, blijven wij, ook in 2014, het opleidingsinstituut waar u op kunt rekenen. In 2014 streeft Wateropleidingen ernaar om u nog beter te voorzien van onze producten en diensten.

Het gehele jaar organiseren wij activiteiten, die in het teken staan van 20 jaar opleiden in de watersector. Zo organiseren wij samen met Waternetwerk het najaarscongres. Iedereen is hiervoor van harte welkom. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie.

Op naar de volgende 20 jaar!

20 jaar Wateropleidingen