Al meer dan 1000 deelnemers volgden een Arbo-cursus bij Wateropleidingen!

E-waternieuws bericht: Al meer dan 1000 deelnemers volgden een Arbo-cursus bij Wateropleidingen!

Neem contact op met ons

Sinds we in 2011 met de Arbo-cursussen begonnen zijn, hebben al 1046 deelnemers bij ons een Arbo-cursus gevolgd. VCA-vol, VCA-basis, Voldoende Onderricht Persoon en Inleiding gasmeten zijn de meest gevolgde titels. De deelnemers zijn erg tevreden over de Arbo- cursussen.  De cursus VCA-basis scoort bijvoorbeeld op praktijkgerichtheid een 4,14 op een schaal van 1 tot 5, de cursus Inleiding gasmeten scoort op toepasbaarheid een 3,98 op een schaal van 1 tot 5.

De deelnemers geven aan dat ze de cursussen nuttig en praktisch vinden. Ook vinden de deelnemers het erg prettig dat de docenten werkzaam zijn bij de waterschappen. Dit zorgt er voor dat docenten de werkzaamheden van de deelnemers goed kennen en daarop in kunnen spelen in de lessen.

Als u het wenst, kunnen we de Arbo-cursussen ook als maatwerk aanbieden.  Zo hebben we voor een waterschap de cursussen Werken in besloten ruimten en Gasmeten samengevoegd tot  1 cursus, zodat de inhoud van deze titels gekoppeld kon worden. Maatwerk is voor alle titels mogelijk, we stemmen de cursussen graag af op uw specifieke wensen en eisen.

Heeft u vragen over de Arbo-cursussen, dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met Hanna Langerak of Claudia Peters!

Arbo-noodstop