Terugblik Docentendag 2013

E-waternieuws bericht: Terugblik Docentendag 2013

Neem contact op met ons

Gisteren zijn ongeveer 55 docenten op het Landgoed Vollenhoven in De Bilt samengekomen om onze jaarlijkse Docentendag te vieren. Op onze docentendagen staan de docenten centraal en zetten wij onze docenten in het zonnetje! Door het heerlijke weer is dit ook goed gelukt. Het was een mooie en gezellige dag met het thema "Leren van doceren", waaraan een 3 tal workshops aan waren verbonden, nl:
- Frisse wind; een rondleiding over het prachtige landgoed Vollenhoven;
- Op eigen kracht: de ideale docent is een VIP;
- Over zee waarbij doceren in buiteland en cultuur centraal stond.

Na de workshops zijn er nog een aantal docenten extra in het zonnetje gezet, Richard Peet is uitgeroepen tot de beste docent van het jaar. Richard Peet scoort volgens een vijfpuntsschaal een 5 op deskundigheid, een 5 op presentatie en een 5 op contact met de cursisten. Deze scores kreeg hij van de cursisten Drinkwater.
De docenten Louis Broersma, Inge Jager, Jouke bij de Leij, Peter Mul, Theo Vermolen en Peter Wassenaar doceren al 15 jaar voor Wateropleidingen en hebben, als dank voor hun jarenlange inzet, de unieke Waterspeld ontvangen.

De dag is afgesloten met een heerlijke "walking dinner" van maar liefst 5 gangen. Wij hopen dat onze docenten terug kunnen kijken op een onvergetelijke dag en dat wij volgend jaar weer op hun komst mogen rekenen!

Impressie Docentendag 2013

Richard Peet- beste docent 2013