Basisvaardigheden Wiskunde: binnenkort verkrijgbaar als e-learning module

E-waternieuws item: Basisvaardigheden Wiskunde: binnenkort verkrijgbaar als e-learning module

Neem contact op met ons

Hoe zit het ook al weer met het berekenen van oppervlaktes en volume, het oplossen van lineaire vergelijkingen en het omrekenen van eenheden? Als u een opleiding bij Wateropleidingen volgt, moet u vaak uw wiskundekennis weer uit de kast halen. Dit is vast niet altijd makkelijk, het kan immers lang geleden zijn dat het u voor het laatst is uitgelegd.

Om uw wiskunde kennis bij te spijkeren, ontwikkelt Wateropleidingen op dit moment de e-learning module Basisvaardigheden Wiskunde. Online oefent u met de belangrijkste basisprincipes. U krijgt direct feedback op uw antwoorden en bepaalt zelf uw tempo.

De e-learning module past zich aan aan uw niveau. Weet u dus al voldoende van logaritmische schalen of van de stelling van Pythagoras? Dan kunt u dat overslaan. Op deze manier gaat u op een efficiënte manier door de lesstof heen. Met een op maat gemaakt studieadvies krijgt u een goed inzicht in uw niveau en voortgang.

Wateropleidingen lanceert de module Basisvaardigheden Wiskunde naar verwachting eind September. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!