Coronaregels vanaf 25 september


Sinds de start van dit cursusjaar verzorgt Wateropleidingen weer fysieke bijeenkomsten, waarbij we de richtlijnen vanuit de overheid m.b.t. het coronavirus volgen om veilig onderwijs te bieden. Vanaf 25 september worden er nieuwe versoepelingen doorgevoerd.

checkapp

Cursuslocaties mogen de 1,5-meter afstand loslaten en ervoor kiezen om gebruik te maken van de CoronaCheck-app voor toegang. Deelnemers krijgen toegang als zij via een geldig legitimatiebewijs en via de app een QR-code tonen waarmee zij bewijzen gevaccineerd of negatief getest te zijn, of al eerder corona te hebben gehad. Eén van de locaties die de CoronaCheck-app gaat toepassen is Aristo Utrecht.

De cursuslocaties die wij gebruiken nemen hun eigen maatregelen om veilig onderwijs te kunnen bieden. Wateropleidingen volgt deze maatregelen zolang deze in lijn zijn met de richtlijnen vanuit de overheid. Deelnemers en docenten worden tijdig door ons geïnformeerd over de maatregelen die op de gebruikte cursuslocatie van toepassing zijn. Mocht je op voorhand al vragen hebben hierover, dan kun je contact opnemen met de opleidingscoördinator van jouw opleiding of cursus.