Cursus

Bedrijfsvoering actief kool- en ozoninstallatiesCursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
UTRECHT 05-11-2024 19-11-2024 1.575,00 Direct inschrijven

Doel

De aandacht voor de verwijdering van microverontreinigingen neemt toe. Na enkele pilotprojecten worden de technieken die hierbij een rol spelen steeds vaker ook op full-scale toegepast. Voor veel operators en beheerders zijn deze technieken nieuw, omdat ze in conventionele rwzi’s en awzi’s niet gebruikt worden.

In deze cursus leer je de technieken te doorgronden, data te interpreteren, de veiligheid en het proces van ozon- en actief koolinstallaties te beheersen. Je leert om te gaan met problemen en oplossingen voor te stellen. Na het volgen van deze cursus ben jij in staat om het zuiveringsproces bij deze installaties te bewaken.

Inhoud

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Introductie microverontreinigingen
  • Introductie ozonisatie en actief kool
  • Veiligheid, procesbeheersing en troubleshooting ozoninstallatie
  • Veiligheid, procesbeheersing en troubleshooting actief koolinstallatie

Vorm

De lessen bestaan uit drie fysieke bijeenkomsten op verschillende locaties waar de techniek wordt toegepast. Er wordt veel gewerkt met praktijkvoorbeelden en geput uit de ervaringen van de groep om de bijeenkomsten zo interactief mogelijk te maken.

Bijzonderheden

Deze cursus richt zich met name op operators. Voor technologen bieden we de cursus Highlights fysisch-chemische zuiveringstechnieken en voor beleidsmedewerkers de cursus Verwijderen microverontreinigingen.

Incompany

Je kunt deze cursus binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een cursus. Wil je deze cursus incompany organiseren? Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

Operators, beheerders

Instapniveau

mbo

Variant

Dag cursus

Duur

3 bijeenkomsten

Maximaal aantal deelnemers

16

Coordinator


Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
UTRECHT 05-11-2024 19-11-2024 1.575,00 Direct inschrijven