Het cursusjaar 2022/2023 is begonnen!

7 september 2022

We zijn onderweg! Vorige week waren de eerste lessen en zijn we het cursusjaar 2022/2023 begonnen. Het nieuwe cursusjaar belooft een mooi jaar te worden met veel deelnemers, nieuw ontwikkelde cursussen en interessante aanvragen voor maatwerk vanuit de watersector. We kijken ernaar uit!

2022-2023 WO

We zijn erg blij met de vele inschrijvingen die we deze zomer hebben ontvangen. Goed om te zien dat zoveel waterprofessionals zich willen blijven ontwikkelen en kennis en ervaring met elkaar willen delen. Alleen al in september starten er bijna 600 deelnemers aan een opleiding of cursus. En ook hierna starten er nog interessante opleidingen en cursussen, met speciale aandacht voor deze nieuwe(re) titels:

- Toxiciteit in het oppervlaktewater (oktober 2022)
- Advanced assetmanagement (oktober 2022)
- Highlights Zuiveringsprocessen (november 2022)
- Bedrijfsvoering actief kool- en ozoninstallaties (november 2022)
- Toekomstbestendige leidingwaterinstallaties (februari 2023)
- Rekenen aan klimaatadaptieve maatregelen (maart 2023)
- Klimaatrobuust watersysteem op de hoge zandgronden (mei 2023)
- Biodiversiteit op keringen (mei 2023)

Portal
Nieuw dit jaar is onze portal voor deelnemers waarin zij veel zaken met Wateropleidingen direct kunnen inzien en regelen. De portal geeft informatie over de opleiding(en) waarvoor ze zijn ingeschreven, correspondentie, de link naar de Digitale WaterOpleidingen (DWO), behaalde resultaten en het diploma of certificaat (na afronding). In deze video laten we zien hoe de portal werkt:

Maatwerk
Afgelopen zomer wisten veel nationale en internationale organisaties uit de watersector ons te vinden met interessante aanvragen van maatwerk. Van het ontwikkelen van een opleiding op maat, trainen van trainers, maken van e-learnings tot het begeleiden van Community of Practices. We zijn met enkele interessante projecten bezig waar we de komende maanden meer informatie over zullen delen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk bij Wateropleidingen, of projecten die we eerder afgerond hebben? Kijk dan hier voor meer informatie over maatwerk.