Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
UTRECHT 11-03-2024 10-06-2024 2.525,00 Direct inschrijven
UTRECHT 13-03-2024 12-06-2024 2.525,00 Direct inschrijven

Doel

Uitvoerder water is een uitstroomrichting van de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek (aangeboden door Kiwa Training). De opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek is opgezet voor (aankomend) middenkaderfunctionarissen van aannemingsbedrijven die werkzaam zijn op het gebied van leiding- en kabelinfrastructuur zoals uitvoerders, werkvoorbereiders en calculatoren. Na afloop van de opleiding bezit je de competenties die nodig zijn voor een uitvoerder die werkzaam is in ondergrondse infratechniek. Je weet welke eisen aan hygiënisch werken gesteld worden.

Inhoud

Wateropleidingen verzorgt binnen de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek de uitstroomrichting water. In deze uitstroomrichting wordt aandacht besteed aan waterkwaliteit en hygiënisch werken, het ontwerp en de aanleg van leidingsystemen en vloeistofmechanica.

Bijzonderheden

Uitvoerder water is een uitstroomrichting van de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek die door Kiwa Training wordt verzorgd. De volledige opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek start in november van ieder jaar.

Deze opleiding is CKB erkend.

In de opleidingsprijs is de korting van €100,- voor leden van de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer verwerkt.

Incompany

Je kunt deze opleiding binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een opleiding. Wil je deze opleiding incompany organiseren? Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

Uitvoerders, werkvoorbereiders en calculatoren van leiding- en kabelinfrastructuur

Instapniveau

mbo

Kennis van wiskunde en natuurkunde op havo- of mbo-niveau gewenst

Variant

Dag opleiding

Duur

6 bijeenkomsten

Maximaal aantal deelnemers

20

Coordinator

Examen

De opleiding wordt afgesloten met twee schriftelijke examens en twee praktijkopdrachten.

Herexamenkosten vallen buiten de cursusprijs. Deze kosten brengen wij apart in rekening.


Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
UTRECHT 11-03-2024 10-06-2024 2.525,00 Direct inschrijven
UTRECHT 13-03-2024 12-06-2024 2.525,00 Direct inschrijven

"De module  Ontwerp van leidingsystemen sluit goed aan op de praktijk. Er is goed contact tussen de cursisten en docent.  De relatie theorie en praktijk wordt goed uitgelegd en er is ruimte voor discussie."

img_8719_duneaii

"Werken aan water is een verantwoordelijke taak.'

Ed van der Mark
Deskundige waterkwaliteit