Digitale leerreizen


Welke digitale leerreis wil jij maken?

Het lijkt erop dat we door het coronavirus een streep moeten zetten door de vakantieplannen. Vliegtuigen staan aan de grond en diverse vakantieparken in binnen- en buitenland zijn deels gesloten. Erg jammer, omdat de vakantie voor veel mensen een uitgelezen periode is om nieuwe inspiratie en ervaringen op te doen. Daarom start Wateropleidingen vanaf juni met het organiseren van digitale leerreizen.

banner_digitale_leerreis_1

Wat zijn digitale leerreizen?

Digitale leerreizen (learning journeys) zijn korte online cursussen gekoppeld aan een persoonlijke check-in en zachte landing. De praktijk, actualiteit en toepasbaarheid staan centraal. Ter voorbereiding maak je een individuele opdracht over jouw praktijksituatie en/of een toets over bestaande kennis. Vervolgens neem je deel aan een interactief webinar waarin de theorie wordt behandeld en je samen met de docent en medecursisten met het onderwerp aan de slag gaat. Wateropleidingen verzorgt enkelvoudige leerreizen (1 webinar) en meervoudige leerreizen (3 webinars), afhankelijk van het onderwerp. Na de webinar(s) verdiep je je via e-learning verder in de theorie en blijft de docent beschikbaar voor jouw vragen.

Ons aanbod

Deze zomer verzorgen we digitale leerreizen over:

Digitale leerreis Omgevingswet  Digitale leerreis Droogtestress  digitale_leerreis_banner_ML small (1)

Digitale leerreis op maat?

Wateropleidingen kan digitale leerreizen aanbieden voor diverse onderwerpen die leven in de watersector. Wil je individueel of met meerdere collega’s op reis en iets anders dan alleen een webinar? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. We garanderen je een onvergetelijke ervaring.