Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Drinkwater

Wateropleidingen is dé onafhankelijke en innovatieve vakopleider voor de watersector

Ons cursusaanbod op het gebied van drinkwater sluit aan bij vragen vanuit de drinkwatersector zelf. Het is een heel breed palet dat begint bij de basis van de productie en distributie van drinkwater en dat doorloopt naar een serie specialistische cursussen en opleidingen. Uiteraard staat de praktische toepasbaarheid centraal. Zodra er veranderingen nodig zijn, door wetgeving en technologische ontwikkelingen, dan stemmen we dat af met professionals uit de sector. Zo houden we ons aanbod aantrekkelijk en up to date. Een aantal opleidingen kun je als onderdeel van een leerlijn (opleidingstraject) volgen. De opleidingen volgen elkaar op een logische manier op.

Leerlijn Drinkwater

Drinkwater Hogere opleiding Drinkwater Projectleiding bij uitvoering en beheer distributie Controle van leidingwaterinstallaties Actuele zuiveringstechnieken bij drinkwaterbereiding Basisopleiding Drinkwaterdistributie Studiebegeleiding basisopleiding drinkwaterdistributie Basisopleiding Drinkwaterproductie

Het diploma ‘Deskundige veilige leidingwaterinstallaties’ bestaat uit een aantal bouwstenen. De bouwstenen (opleidingen en cursussen) hebben een MBO+ niveau en kun je in willekeurige volgorde bij ons volgen. De opleidingen Beheer en onderhoud van leidingwaterinstallaties, Legionellapreventie in leidingwaterinstallaties en de cursussen Alternatieve technieken Legionellapreventie en Reiniging en desinfectie van Leidingwaterinstallaties behoren tot dit traject. Dit opleidingstraject is erkend door UNETO-VNI. Voordat je start met de bouwstenen heb je het diploma MBO installatietechniek, HBO – techniek nodig of een diploma dat hier gelijkwaardig aan is.

Opleidingsstructuur diploma deskundige veilige leidingwater installaties

leerlijn_lwi2 Alternatieve technieken legionellapreventie Reiniging en Desinfectie van Leidingwaterinstallaties Beheer en onderhoud leidingwaterinstallaties Legionellapreventie in leidingwaterinstallaties

Meer informatie?

Neem contact op met Evelien Meijerink
(030) 60 69 416, Ingrid Hilwerda (030) 60 69 411 of meld je aan voor de mailinglijst en ontvang het laatste Drinkwater nieuws.

Uw gegevens