Doel

Ga jij deelnemen aan het KIAD AVP examen? Zorg dan dat je optimaal bent voorbereid door het volgen van de KIAD AVP training! Deze training omvat alle elementen die relevant zijn voor het examen.

In februari 2018 is de KIAD certificering (Kwaliteit Instructie Aanleg Drinkwater) van start gegaan. Deze persoonscertificering is voor iedereen die drinkwaterleidingen aanlegt of ingrepen verricht aan het drinkwaterdistributienet tot en met rond 200mm.

Inhoud

De thema’s van deze training zijn dezelfde thema’s als de certificering. Dit zijn:

  • kwaliteit;
  • hygiëne;
  • veiligheid.

De docent koppelt de theorie aan de werkpraktijk en de cursisten gaan aan de hand van oefeningen met de theorie werken. Je hebt veel gelegenheid om vragen te stellen.

De KIAD AVP cursus behandelt dezelfde onderwerpen als de KIAD VPA cursus, maar met een toevoeging van onderwerpen die van toepassing zijn voor de KIAD AVP zoals het lezen van technische tekeningen en schema’s en het toepassen van de WION

Vorm

Met deze training bereid je je voor op het KIAD AVP examen. De docent presenteert de relevante theorie en onderbouwt dit met praktijkvoorbeelden.

Op de tweede dag test je je kennis met een online oefenexamen, zodat je vertrouwd raakt met (online) examineren.

Incompany

Deze training verzorgen we alleen incompany op aanvraag van organisaties. De inhoud stemmen we af op de wensen van je organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een opleiding. Neem hiervoor contact met ons op.


Doelgroep

Monteurs die alle bedieningshandelingen en ingrepen aan het drinkwaternet verrichten tot en met een distributieleiding van rond 200mm.

Instapniveau

mbo

Variant

Dag training

CoordinatorIncompany aanvragen

Wil je deze training met meerdere collega's volgen? Vraag dan een incompany training bij ons aan.