Word docent bij Wateropleidingen en laat kennis stromen


Ben jij die ambitieuze, jonge professional met een schat aan ervaring? Sta jij te popelen om je kennis en praktijkervaring te delen met de volgende generatie experts in de watersector? Dan verwelkomen we je graag als docent bij Wateropleidingen. Vergroot je netwerk binnen de sector en zorg samen met ons voor een brug tussen theorie en de dagelijkse praktijk!

word-docent-bij-wateropleidingen

Wie zijn wij?

Wateropleidingen is dé onafhankelijke vakopleider voor de watersector in Nederland. Met enthousiasme brengen wij met praktijkgerichte opleidingen en cursussen, actuele waterkennis op een hoger peil. Niet alleen nu van belang, maar vooral ook voor een toekomst vol uitdagingen!

Onze docenten

Docenten van Wateropleidingen zijn vakspecialisten uit de watersector en werken bij tal van organisaties. Hierdoor kunnen zij als freelancer hun kennis en ervaring gemakkelijk delen met onze cursisten en spreken zij de taal van de praktijk.

Wat wij zoeken

Voor het vakgebied Drinkwater zijn we op zoek naar docenten met gedegen kennis van:

  • winning en zuivering van grond- en oppervlaktewater;
  • opslag, verpomping en levering van drinkwater;
  • hygiënisch werken bij productie en distributie van drinkwater;
  • vloeistofmechanica.

Heb je andere kennis en ervaring, komen we overigens ook graag met je in contact!

Ga met ons in gesprek!

Heb je belangstelling om docent bij Wateropleidingen te worden, maar weet je nog niet of het iets voor je is? Ga met ons in gesprek! Dat kan online, maar je bent ook van harte welkom op onze locatie! Laat het ons weten wanneer je een kennismakingsgesprek zou willen inplannen.

Verrassing

Misschien heb je zelf geen belangstelling om docent te worden, maar ken je een collega die geknipt is voor deze rol. Laat het ons weten! Breng je een nieuwe docent bij ons aan, dan hebben we een leuke verrassing voor je!