Doel

Uitvoerder water is een uitstroomrichting van de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek (aangeboden door Kiwa Training). De opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek is opgezet voor (aankomend) middenkaderfunctionarissen van aannemingsbedrijven die werkzaam zijn op het gebied van leiding- en kabelinfrastructuur zoals uitvoerders, werkvoorbereiders en calculatoren. In deze uitstroomrichting wordt aandacht besteed aan waterkwaliteit en hygiënisch werken, het ontwerp en de aanleg van leidingsystemen en vloeistofmechanica.

Na afloop van de opleiding bezit je de competenties die nodig zijn voor een uitvoerder die werkzaam is in ondergrondse infrastructuur. Je weet welke eisen aan hygiënisch werken gesteld worden.

Inhoud

Wateropleidingen verzorgt binnen de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek de uitstroomrichting water. In deze uitstroomrichting wordt aandacht besteed aan waterkwaliteit en hygiënisch werken, het ontwerp en de aanleg van leidingsystemen en vloeistofmechanica.

Bijzonderheden

Uitvoerder water is een uitstroomrichting van de opleiding Uitvoerder Ondergrondse Infratechniek die door Kiwa Training wordt verzorgd. De volledige opleiding Uitvoerder ondergrondse Infratechniek start in november van ieder jaar.

Deze opleiding is CKB erkend.

In de opleidingsprijs is de korting van €100,- voor leden van de Vakgroep ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer verwerkt.

De geplande opleidingen en cursussen starten met inachtneming van de richtlijnen van de overheid m.b.t. het coronavirus. De locaties die wij gebruiken zijn ingericht op 1,5-meter-onderwijs en daar waar mogelijk gebruiken wij digitale lesvormen. Hier vind je meer informatie over maatregelen m.b.t. het coronavirus.

Incompany

Je kunt deze opleiding binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een opleiding. Wil je deze opleiding incompany organiseren? Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

Uitvoerders, werkvoorbereiders en calculatoren van leiding- en kabelinfrastructuur

Instapniveau

mbo

Kennis van wiskunde en natuurkunde op havo- of mts-niveau gewenst

Variant

Dag opleiding

Duur

6 bijeenkomsten

Maximaal aantal deelnemers

20

Coordinator

Examen

De opleiding wordt afgesloten met twee schriftelijke tentamens en twee praktijkopdrachten

Vaardigheden

Rapporteren


Voorlopig inschrijven

Wil je alvast een plaats voor deze opleiding reserveren? Schrijf je dan hier voorlopig in.

Downloads

pdfLesrooster Uitvoerder Water 18-03-2020Download
Peter Wassenaar2 UW

De cursisten waarderen vooral de uitwisseling van praktijkervaringen.'

Peter Wassenaar
Teamleider assetmanagement (Waternet)

"De module  Ontwerp van leidingsystemen sluit goed aan op de praktijk. Er is goed contact tussen de cursisten en docent.  De relatie theorie en praktijk wordt goed uitgelegd en er is ruimte voor discussie."