Vooruitblik naar het cursusjaar 2022/2023

11 mei 2022

De afronding van het cursusjaar is begonnen: binnenkort starten bij Wateropleidingen de laatste cursussen voor de zomer en gaan de deelnemers aan onze langlopende opleidingen op voor het afrondende examen. We kijken alweer met veel enthousiasme uit naar het nieuwe cursusjaar dat na de zomer start. En jullie ook, want we zien nu al veel interesse voor de diverse opleidingen. Ook ontvangen we veel interessante opdrachten voor maatwerk. Goed om te zien dat er zoveel waterprofessionals zich willen blijven ontwikkelen!

Cursusjaar22-23

Bij- en nascholing en een leven lang ontwikkelen zijn van cruciaal belang voor jou als waterprofessional. Ontwikkelingen als klimaatverandering en digitalisering veranderen het werk en vragen om andere kennis en vaardigheden. Bij Wateropleidingen ontmoet je vakgenoten en deel je onderling kennis en ervaring. Op praktijkgerichte wijze, zodat je nieuwe kennis direct kunt toepassen in je werk.

Cursusaanbod
Ben jij je aan het oriënteren op een opleiding of cursus? Bekijk dan ons cursusaanbod om te zien welke opleidingen en cursussen er na de zomer bij Wateropleidingen starten. Natuurlijk helpen we je ook persoonlijk op weg met een studieadvies op maat. We kunnen je adviseren over opleidingen die aansluiten bij jouw werkpraktijk en je informeren over de inhoud en te verwachten studiebelasting. Neem hiervoor contact met ons op.

Het aanbod van Wateropleidingen komt tot stand in samenspraak met de watersector. Wensen vanuit waterschappen, drinkwaterbedrijven, gemeentes en andere organisaties vertalen we naar opleidingen en cursussen. Ruim 100 opleidingen en cursussen staan hierdoor gepland voor het cursusjaar 2022/2023.

Maatwerk
Maar het kan natuurlijk zijn dat jouw organisatie andere wensen heeft. In dat geval ontwikkelen we maatwerk. Denk aan een opleidingstraject voor nieuwe medewerkers, een e-learning of cursus op maat of het borgen van kennis van vertrekkende medewerkers. We denken graag met je mee. De afgelopen tijd hebben we mooie projecten voor onze partners verzorgd en we blijven interessante nieuwe aanvragen ontvangen.