Even voorstellen: Annebel Weijgers


Misschien heb je de afgelopen maanden één van de vacatures bij Wateropleidingen voorbij zien komen. We waren op zoek naar versterking en gelukkig hebben wij deze ook gevonden. We stellen de nieuwe collega’s bij Wateropleidingen graag aan je voor. Dit keer is het de beurt aan Annebel Weijgers, Opleidingskundig Adviseur.

Maak_kennis_met_Annebel

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Annebel, ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit Tiel, maar momenteel woon ik in Den Haag. In november 2023 ben ik aan de Universiteit Leiden afgestuurd als Onderwijskundige. Ik heb een passie voor het onderwijs en heb veel affiniteit met technische vakgebieden. Het is superleuk om deze dingen te combineren bij Wateropleidingen.

Hoe heb je je start ervaren?

Ik heb een hele fijne start gehad. Er was een goed inwerkprogramma en ik heb ruim de tijd gehad om al mijn collega’s en de organisatie te leren kennen. Ook had ik de luxe om al mee te gaan op excursies en naar lesbezoeken en was er een uitwisseling. Die goede start zorgde ervoor dat ik me al snel thuis voelde.

Waarvoor kunnen mensen bij je terecht?

Met alle vragen over opleidingen. Ik heb nog niet overal het antwoord op, maar ik wil altijd met je meedenken! Voor de uitslag van de Formule 1 van het afgelopen weekend of een lekker recept kun je trouwens ook bij mij terecht.