Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Cursus

Beheer en onderhoud keringenCursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
UTRECHT 09-06-2021 16-06-2021 925,00 Direct inschrijven

Doel

De invoering van de nieuwe normering waterveiligheid heeft gevolgen voor het werk van de Medewerkers Beheer en onderhoud. Zij hebben een grote rol in het risico-gestuurd werken en het verzamelen van data. Goed beheer en onderhoud is essentieel voor goede dijken. Aan beheer en onderhoud worden steeds vaker doelen gesteld. Maar hoe meet je of die doelen bereikt worden? Daarnaast wordt steeds vaker gewerkt met een meerjarig onderhoudsplan. Welke rol hebben de medewerkers beheer en onderhoud in dat plan? In deze cursus wordt op al deze onderwerpen ingegaan.

Inhoud

Na afloop van de cursus kun je:

  • Uitleggen wat de nieuwe normering en de zorgplicht inhouden en wat dit betekent voor je werk;
  • Uitleggen wat risico-gestuurd werken inhoudt, welke voordelen deze manier van werken heeft en hoe je risico-gestuurd kan werken ;
  • Uitleggen waarom het belangrijk is dat de data op orde zijn;
  • Beschrijven welke data jij nodig hebt en welke data je collega’s nodig hebben;
  • Uitleggen welke verschillende vormen onderhoud er zijn;
  • Het beheer en onderhoud van je keringen afstemmen op wat nodig is.

Vorm

Klassikaal, de docenten koppelen de theorie aan casussen en voorbeelden uit Beheer en onderhoud. Je neemt eigen casussen mee die in de les besproken worden.

Bijzonderheden

De geplande opleidingen en cursussen starten met inachtneming van de richtlijnen van de overheid m.b.t. het coronavirus. De locaties die wij gebruiken zijn ingericht op 1,5-meter-onderwijs en daar waar mogelijk gebruiken wij digitale lesvormen. Hier vind je meer informatie over maatregelen m.b.t. het coronavirus.

Incompany

Je kunt deze opleiding binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een opleiding. Wil je deze opleiding incompany organiseren? Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

inspecteurs, teamleiders onderhoud, adviseurs onderhoud, objectbeheerders, adviseurs waterveiligheid, werkvoorbereiders, gebiedsbeheerders, onderhoudsmedewerkers, technisch watersysteembeheerders (operationele medewerkers Beheer en Onderhoud)

Instapniveau

mbo

Variant

Dag

Zelfstudie

4 uur voorbereiding

Maximaal aantal deelnemers

20

Aantal bijeenkomsten

2

Coordinator

Vaardigheden

Creatieve oplossingen bedenkenData Analyse

Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
UTRECHT 09-06-2021 16-06-2021 925,00 Direct inschrijven

Voorlopig inschrijven

Wil je alvast een plaats voor deze cursus reserveren? Schrijf je dan hier voorlopig in.