Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Cursus

Management drivesCursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
EIGEN WERKPLEK 01-09-2019 31-08-2020 495,00 Direct inschrijven

Doel

Krijg inzicht in je drijfveren, je houding en gedrag in bepaalde situaties. We bepalen met elkaar van welke activiteiten je energie krijgt en van welke niet.

Inzicht in je eigen drijfveren en de drijfveren van anderen bevordert de samenwerking. Door dit inzicht functioneren medewerkers en teams beter.

Inhoud

We werken al jaren met de Management Drives methodiek bij verschillende organisaties. Deelnemers zijn enthousiast over de bruikbaarheid en vinden het praktisch. De Management Drives methodiek gaat uit van zes drijfveren die iedereen in meer of mindere mate bezit. Het geeft je praktische handvatten zodat je inzicht  krijgt in wat mensen beweegt en hoe jij daar op reageert.

Een computertest (20 minuten) maakt een individueel profiel van jouw drijfveren. De test meet wat jou motiveert, waar jij prioriteit aan geeft en hoe jij de organisatie ziet. De test meet ook je stijl van denken en doen. Vanuit de test krijgt elke drijfveer een eigen kleur. Jouw manier van communiceren krijgt vanuit de test ook een kleur. Op deze manier worden jouw individuele resultaten op een duidelijke manier weergegeven.

Wil je van de individuele profielen groepsprofielen samenstellen? Dat kan. Groepsprofielen geven inzicht in de voorkeursstijl van een team, met de kansen en risico's die daarbij horen. We bespreken tips en trucs voor een goede samenwerking en communicatie tijdens de individuele test. Er is ook ruimte om ervaringen te delen.

Vorm

Een Management Drives gecertificeerde medewerker van Wateropleidingen koppelt de betekenis van de profielen aan jou terug. Vaak zijn de individuele profielen herkenbaar voor jezelf en je collega's. De profielen hebben een grote voorspelbaarheid op jouw manier van communiceren.

Alle informatie die we tijdens de training bespreken lees je terug in een boek dat je erbij krijgt.

Bijzonderheden

  • Duur: test 20 minuten, individuele terugkoppeling 1 uur
  • Totale kosten: € 495,- per persoon (inclusief: individuele test, terugkoppeling in een individueel gesprek en een boek)
  • Inschrijven kan het hele jaar

Incompany

Je kunt de managment drives ook afnemen voor je hele team. Je krijgt dan van Wateropleidingen een terugkoppeling op teamniveau. Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

iedereen

Instapniveau

divers

Maximaal aantal deelnemers

1

Aantal bijeenkomsten

1

Coordinator


Cursus overzicht
Locatie Start Eind Prijs
EIGEN WERKPLEK 01-09-2019 31-08-2020 495,00 Direct inschrijven

Incompany aanvragen

Wil je Management drives voor jouw team organiseren? Neem dan contact met ons op.

Mogelijk interessant

"Door de test en persoonlijke terugkoppeling heb ik inzicht gekregen in mijn drijfveren en weet ik beter waarom ik bepaalde dingen op mijn manier aanpak. Dit inzicht helpt me om beter te worden in mijn werkzaamheden."
(Cursist Management drives)