Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Training

Hydraulicatraining Riolering
Doel

Verbeter in twee lesavonden je kennis van natuurkunde en stromingsleer. Je krijgt inzicht in de opgaven van het vakgebied riolering en de rol die vloeistofmechanica hierin heeft. Door je deelname aan de hydraulica training verhoog je je kennisniveau voor module 2 van de Basisopleiding Riolering.

Na het volgen van deze training heb je de basis van de hydraulica weer paraat. Je traint jezelf in het oplossen van vloeistofmechanica vraagstukken. En je bent in staat eenvoudige hydraulische berekeningen uit te voeren.

Inhoud

Hydraulica is de toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met het gedrag van stromende vloeistoffen. In module 2 van de Basisopleiding Riolering worden hiermee rioleringsberekeningen uitgevoerd.

Vorm

Op twee lesavonden werk je in kleine groepen aan opgaven. Je ontvangt een beperkte hoeveelheid theorie en oefent vooral met het zelfstandig maken van rioleringsberekeningen.

In company

Je kunt deze training binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van je organisatie en medewerkers. Dit bevordert in grote mate het rendement van een training. Met een in-company training beperk je reiskosten, reistijd en stimuleer je werkplekleren.

Wil je deze training in-company aanvragen voor medewerkers? Neem contact met ons op.


Doelgroep

de training richt zich op cursisten die de Basisopleiding Riolering volgen, maar onvoldoende kennis of ervaring hebben in het uitvoeren van rioleringsberekeningen

Instapniveau

hbo

Variant

Avond training

Zelfstudie

2 uur voorbereiding

Maximaal aantal deelnemers

12

Naam coördinator

Petra Barte


Voorlopige inschrijving

Wil je alvast een plaats bij de opleiding of cursus van je keuze reserveren? Schrijf je dan hier voorlopig in.

Je hebt daarna vijf werkdagen om je inschrijving definitief te maken.

Riolering en stedelijk water, rioleringsbuizen in winkelstraat 960 x 600

'Het gaat om het maken van berekeningen en om meer inzicht in de principes van hydraulica te krijgen.'

Ronald Visser
Senior Designer Civil Engineering (Royal HaskoningDHV)