Doel

In deze cursus krijg je inzicht in de werking van 3Di Waterbeheer. Je oefent met situaties uit je eigen werkpraktijk. Je raakt vertrouwd met het systeem en leert het systeem ‘real time' gebruiken.

Na afloop weet je hoe je het model kunt presenteren, uitleggen en zelf gebruiken. Je leert van collega-cursisten, verbeter je argumentatie-, vraag- en presentatietechnieken.

Inhoud

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • de mogelijkheden van 3Di
  • het gebruik van 3Di
  • simuleren in 3Di
  • invoeren eigen randvoorwaarden
  • interpreteren en analyseren van de modelresultaten
  • argumentatie, vraag en presentatietechnieken

Vorm

2 bijeenkomsten, met een tussentijd van 2 weken. De deelnemers voeren voorafgaand aan beide bijeenkomsten opdrachten uit binnen hun eigen werkpraktijk.

Bijzonderheden

In samenwerking met de Stichting 3Di ( samenwerking tussen Deltares, Nelen & Schuurmans en de Technische Universiteit Delft)

Incompany

Deze cursus verzorgen we alleen incompany op aanvraag van organisaties. Wil je deze cursus organiseren voor medewerkers? Vraag dit dan aan via dit formulier.


Doelgroep

(bestuurs)adviseurs, watersysteembeheerders, managers. Een voorwaarde voor deelname is dat iedere deelnemers  toegang heeft  tot 3Di in zijn/haar eigen werkomgeving

Instapniveau

hbo

startervaring met 3Di. De deelnemer heeft voorafgaand aan de training het 3Di-systeem verkend en de organisatie heeft het besluit genomen met het systeem te gaan werken

Variant

Dag cursus

Zelfstudie

3 uur per bijeenkomst

Maximaal aantal deelnemers

8

Naam coördinator

Els Vernooij


Incompany aanvragen

Wil je een incompany aanvragen voor deze cursus? Neem dan contact met ons op.