Doel

Steeds meer waterschappen willen biodiversiteit op de kering bevorderen. Wateropleidingen ontwikkelt momenteel met een aantal mensen uit het veld deze tweedaagse cursus Biodiversiteit op keringen. De cursus richt zich op de beheer- en onderhoudsmedewerkers van waterschappen en op de aannemers die beheer- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren op de keringen. Met als doel dat deelnemers leren welke rol ze hebben om biodiversiteit te stimuleren en hoe ze kunnen sturen op biodiversiteit met behoud van waterveiligheid.

Vorm

In de cursus is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Wat werkte wel en wat niet? En waardoor komt dat? Ook gaan we op verschillende keringen kijken om in de praktijk te zien wat wel en niet werkt.

Programma

We verwachten deze cursus in de zomer van 2022 voor het eerst te organiseren.


Doelgroep

beheer- en onderhoudsmedewerkers, aannemers

Instapniveau

mbo/hbo

Duur

2 bijeenkomsten

Maximaal aantal deelnemers

16

CoordinatorVoorlopig inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang? Schrijf je dan alvast voorlopig in. Zodra de cursus gepland is, informeren we je hierover. Hierna kun je ervoor kiezen om je inschrijving definitief te maken.

incompany aanvragen

Je kunt deze cursus binnen je bedrijf organiseren. De inhoud stemmen we af op de wensen van jouw organisatie en medewerkers. Wil je deze cursus incompany organiseren? Vraag dit dan aan via dit formulier.