Traineeship Waterveiligheid


Het traineeship Waterveiligheid is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het Nationaal Watertraineeship, Wateropleidingen en BZ Innovatiemanagement. Het geeft ambitieus talent, dijkprofessionals in de dop, de mogelijkheid om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen in de watersector. De watersector heeft professionals nodig die met een frisse blik over grenzen heen kijken. Dat vraagt om talent dat zich mede door dit traineeship kan ontwikkelen.

Een dijk van een traineeship!

In het traineeship volgen de trainees vakinhoudelijke opleidingen bij Wateropleidingen en krijgen ze toegang tot de nieuwste kennis op het gebied van waterveiligheid via adviesbureau BZIM, Zo komen ze goed beslagen ten ijs. Door integraal te denken en 'state of the art' kennis toe te passen dragen waterveiligheidstrainees bij aan oplossingen van de toekomst. Juist waar het gaat om onze waterveiligheid en dijken!

rsz_waterveiligheid

Download de brochure

pdfTraineeship WaterveiligheidDownload

Opleidingen

Met specialistische vakopleidingen van Wateropleidingen zoals Dijktechniek, Basiskennis WBI, de nieuwe normering en Dijkmonitoring voor beheer en versterken verdiepen de trainees zich inhoudelijk en bouwen ze door contact met medecursisten snel een netwerk op. Daarnaast werken de deelnemers aan projecten, voornamelijk op het gebied van waterveiligheid. Door de circa 25 dagen vakopleiding en de extra projecten, duurt het traineeship 2,5 jaar.

Contact

Wil je meer weten over het traineeship Waterveiligheid? Neem dan contact op met Jaap Feil ([email protected]), Claudia Peters ([email protected]) of Wouter Zomer ([email protected])