Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Bel ons 030-6069400 | Login DWO | Privacy

Waterzuivering

Veel uitdagingen op de afvalwaterzuivering vragen om actuele kennis om het proces efficiënt te kunnen sturen. Deskundige docenten zorgen hiervoor en geven jou praktische handvatten.

Leerlijn waterzuivering

Extra aandacht gaat de komende jaren uit naar duurzaamheid en robuuste waterkwaliteit. Besparing op energie en chemicaliën, hergebruik grondstoffen, opwekking energie, verwijdering medicijnresten en hormoon verstorende stoffen, verlagen fosfaatvracht, voldoen aan de Kaderrichtlijn water zijn opgaven waar jullie voor staan. Met de Omgevingswet op komst heeft dit vakgebied genoeg uitdagingen om aan te pakken.

Wil jij het proces van de afvalwaterzuivering beter begrijpen? Voldoen aan lozingseisen, sturen op het beste rendement, handelen bij calamiteiten en het proces optimaliseren? Volg dan één van de opleidingen of cursussen binnen afvalwaterzuivering en haal meer uit jezelf. Deskundige docenten uit het vakgebied zorgen ervoor dat jij praktijkgerichte en actuele kennis op doet. Kennis die je meteen toepast in je dagelijkse praktijk! Een aantal opleidingen kun je als onderdeel van een leerlijn (opleidingstraject) volgen. De opleidingen volgen elkaar op een logische manier op.

waterzuivering_ll Hogere techniek afvalwaterzuivering Stikstof- en fosforverwijdering Uitgebreide techniek afvalwaterzuivering Techniek Afvalwaterzuivering Praktijktraject UTAZ Praktijktraject TAZ

Opleidingsadvies over waterzuivering

Wil je een advies over ons opleidingen en cursussen? Neem dan contact op met Ingrid Schröders of Petra Barte. Of laat je gegevens achter via dit formulier.