Even voorstellen: Marloes van Leijen


Misschien heb je de afgelopen maanden één van de vacatures bij Wateropleidingen voorbij zien komen. We waren op zoek naar versterking en gelukkig hebben wij deze ook gevonden. Dit keer is het de beurt aan Marloes van Leijen, Medewerker opleidingen voor Drinkwater.

Maak_kennis_met_Marloes

Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Marloes van Leijen, 30 jaar en woon samen in een klein dorpje in de Provincie Utrecht. In 2016 heb ik de studie Vrijetijdsmanagement afgerond. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als recruiter en adviseur werving en selectie. Ben het type van handen uit de mouwen steken en houd van overzicht en structuur. Ingewikkelde analyses zijn niet aan mij besteed. Ik word blij van regelen en organiseren en dat het liefst binnen een hecht team. Dat heb ik hier gevonden bij Wateropleidingen! Als Medewerker Opleidingen houd ik mij bezig met het logistieke proces voor cursussen en opleidingen binnen o.a. de vakgebieden drinkwater, waterbeheer en vergunningen & handhaving. Ik vind het een heel interessant proces en ben blij dat ik hier mijn steentje aan kan bijdragen. Verder word ik gelukkig van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Leren over andere culturen, nieuwe gerechten uitproberen en op avontuur zonder dat je weet wat de dag je brengt; blijer krijg je me bijna niet.

Hoe heb je je start ervaren?

De start bij Wateropleidingen heb ik als zeer positief ervaren. Goede begeleiding, leuke collega’s die écht een team zijn en daarnaast vind ik het werk inhoudelijk ook nog eens interessant. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker ruimte voor een praatje of grapje tussendoor. Ik vind het kantoor in Nieuwegein een fijne werkomgeving. Je wordt aangemoedigd om het beste in jezelf naar boven te halen en de functie zo goed als mogelijk in te vullen. Ik werk met verschillende mensen uit het team samen en word blij van deze afwisseling.

Waarvoor kunnen mensen bij je terecht?

Je kan bij mij aankloppen voor alles wat te maken heeft met het logistieke proces van diverse opleidingen.  Natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor een praatje. Over van alles en nog wat. Van reizen en avontuur tot aan het delen van lekkere recepten. Graag zelfs!