Cursusbrochure Wateropleidingen 2018/2019 is uit!


Wateropleidingen heeft een nieuwe cursusbrochure uitgebracht voor het cursusjaar 2018/2019. Zoals gebruikelijk een overzicht van meer dan 100 verschillende cursustitels voor de watersector, allemaal actueel en praktijkgericht. Naast nieuwe titels en herzieningen voegt Wateropleidingen dit jaar ook drie nieuwe vakgebieden toe aan het aanbod: klimaatadaptatie, circulaire economie en gezondheid.

Vraag de cursusbrochure hier aan.

brochure1819

Cursusaanbod

Wateropleidingen is dé onafhankelijke opleider voor de watersector. Met ruim 200 enthousiaste docenten uit de praktijk bieden ze inspirerende opleidingen en cursussen in verschillende vakgebieden waaronder waterveiligheid, waterbeheer, drinkwater, riolering en stedelijk water en waterzuivering. Het aanbod wordt samengesteld in samenspraak met de watersector. Mede hierdoor zijn er dit cursusjaar verschillende nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod, onder meer in de nieuwe vakgebieden:

Het cursusjaar 2018/2019 start in september. De startdata voor alle opleidingen en cursussen vind je in ons cursusaanbod. Net als voorgaande jaren wordt er gebruik gemaakt van verschillende locaties in Zwolle, Utrecht en Breda. Wateropleidingen maakt in hun opleidingsconcept gebruik van blended learning, waarin boeiende lesdagen worden combineert met e-learning. Praktijkgericht om opgedane kennis en vaardigheden direct toepasbaar te maken.

Maatwerk

In de cursusbrochure is ook ruime aandacht voor maatwerk. Steeds meer organisaties en teams kiezen voor maatwerk bij Wateropleidingen, wanneer zij een complete groep vullen of als het cursusaanbod niet volledig aan hun wensen voldoet. Wateropleidingen biedt verschillende diensten om samen met opdrachtgevers het kennisniveau en de vaardigheden van waterprofessionals te verbeteren. Deze diensten variëren van het opzetten van een leertraject, ontwerpen van een cursus op maat of het afnemen van toetsen.

Open Dag 4 juli 2018

Wil je meer weten over Wateropleidingen? Op 4 juli organiseert Wateropleidingen een Open Dag in Nieuwegein. Hier voorzien we je van alle informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden van maatwerk. Ook organiseren we meerdere workshops waarin je kennis kunt maken met ons opleidingsconcept.

Aanmelden voor de Open Dag

Bekijk de brochure online