Wateropleidingen wenst je een fijne zomer!


De zomer is in volle gang. Het was de warmste juni ooit. Nederland zoekt massaal verkoeling in de schaduw en praat (en krabt) zich suf door de eikenprocessierups. Scholen sluiten binnenkort hun deuren, want de zomervakantie staat voor de deur. Nog enkele cursisten gaan op voor hun tentamen en dan loopt het cursusjaar 2018/2019 echt ten einde.

We bedanken onze opdrachtgevers en cursisten voor hun vertrouwen, zinvolle praktische inzichten, prettige bijeenkomsten, waardevolle diploma’s en inzet om kennis te vergroten of verbreden. Geniet van de zomer en je vakantie. Eind augustus starten de eerste opleidingen weer en nu zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Je kunt ons deze hele zomer dus gewoon bereiken.

Sun

Opleidingsadvies
Ben je van plan om een opleiding te volgen en zit je met vragen? Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar. Ze helpen je bij het maken van een keuze en zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan begint en wat je mag verwachten:

Nieuwe opleidingen na september
Deze zomer zijn we druk met de voorbereidingen op het nieuwe cursusjaar. Veel opleidingen starten weer vanaf september en al veel cursisten hebben zich aangemeld voor het nieuwe cursusjaar. Mede op basis van de evaluaties met cursisten en docenten brengen we bij sommige opleidingen verbeteringen aan. Ook gaan er in het nieuwe cursusjaar 9 nieuwe titels van start:

Maar nu eerst genieten. We wensen je een fijne zomer!