Maak kennis met Waternetwerk en H2O


Wateropleidingen werkt al jaren samen met KNW, het Koninklijk Nederlands Waternetwerk. Samen helpen we waterprofessionals om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en een netwerk op te bouwen. Om kennis te maken met Waternetwerk kunnen cursisten van Wateropleidingen éénmalig gebruikmaken van een gereduceerd tarief op het lidmaatschap.

KNW

KNW deelt kennis en verbindt professionals in de watersector. Het netwerk biedt een verbinding tussen generaties en specialisaties, theorie én praktijk, de juiste contacten en een uitgebreid professioneel netwerk. Zij organiseren themagroepen, excursies, boeiende congressen, workshops en masterclasses. Ieder maand brengen zij ook het vakblad H2O uit. KNW stimuleert op deze manier kennis, kunde en ervaring en wil zo meer samenhang in de watersector creëren.

Kennismakingslidmaatschap
Met het lidmaatschap kun je dus nog meer kennis opdoen en je professionele netwerk uitbouwen. Vanzelfsprekend kun je deelnemen aan bijeenkomsten, meediscussiëren op ons interactieve forum en ontvang je het vakblad H2O en de H2O-nieuwsbrief. Het kennismakingslidmaatschap voor een jaar kost cursisten van Wateropleidingen € 50,-, in plaats van het reguliere tarief van € 103,-. Wil je gebruik wil maken van dit aanbod dan kun je je aanmelden via https://www.h2owaternetwerk.nl/knw-lidmaatschap.