Wat zijn jouw goede voornemens voor 2020?


Je wilt bijblijven in je functie, verbeteringen zoeken en je kennis en vaardigheden verbreden. Allemaal mooie voornemens voor deze tijd van het jaar. Maar ook uitdagend, gezien de vele ontwikkelingen in de watersector. De impact van klimaatverandering, digitalisering, circulaire economie, microvervuiling en de komst van de Omgevingswet veranderen het werk. Een opleiding of cursus kan je helpen om de nodige nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Maar hoe weet je nu of het een goed plan is om een opleiding te gaan volgen?

DL_900x506

Leren inspirerend, leuk en makkelijk maken
Ons goede voornemen voor 2020 is om leren inspirerend, leuk en makkelijk (waar mogelijk) te maken. Met opleidingen die inhoudelijk aansluiten bij jouw praktijk en leerwensen. En die gecombineerd kunnen worden met je werk en privé. Met als doel om jou een betere vakman of -vrouw te maken die beschikt over gevalideerde kennis en vaardigheden met een diploma of certificaat op zak. Om je hier nog beter bij te kunnen helpen, hebben we enkele goede voornemens voor het komend jaar:

  • Ons cursusaanbod verbreden, met onder meer nieuwe titels rondom de Omgevingswet.
  • Leren leuker en effectiever maken met behulp van digitale middelen en serious games.
  • Meer digitaal examineren, waarbij cursisten zelf een locatie en tijdstip kunnen kiezen.
  • Cursisten extra begeleiden met tentamentraining en oefententamens.

Wil je meer weten over onze goede voornemens? Je vindt ze in het Jaarplan 2020 van Wateropleidingen.

Opleidingsadvies
In het voorjaar en na de zomer starten er diverse opleidingen en cursussen bij Wateropleidingen. Het overzicht hiervan vind je op onze website. Wil je meer weten over een geschikte opleiding voor jou? Onze opleidingsadviseurs kunnen je meer vertellen over de inhoud en praktische zaken als benodigde voorkennis en studietijd. Neem contact met hen op voor een persoonlijk opleidingsadvies.