Versoepelde voorwaarden voor inschrijvingen


In september 2020 start het nieuwe cursusjaar bij Wateropleidingen. Veel uitvoeringen voor opleidingen en cursussen staan alweer gepland. We gaan hierbij uit van een scenario met fysieke bijeenkomsten, al dan niet in een 1,5-meter-samenleving. Indien dit niet mogelijk is dan zullen wij er opnieuw voor kiezen om de lessen digitaal aan te bieden.

2021

Omdat de situatie van dag tot dag kan verschillen bieden, gaan wij flexibeler om met onze voorwaarden. We willen dat nieuwe deelnemers zich zorgeloos kunnen aanmelden voor de door hen gewenste opleiding of cursus. Daarom hanteren wij deze voorwaarden bij inschrijvingen voor het cursusjaar 2020/2021:

  • Een maand voor de start van een opleiding krijg je van ons een bericht over hoe we jouw opleiding aanbieden. Indien dit niet aan jouw wens voldoet, dan kun je jouw inschrijving binnen een week kosteloos annuleren.
  • Start je met een digitale opleiding en voldoet deze niet aan je wensen? Dan kun je tot na de 3e bijeenkomst jouw inschrijving kosteloos overzetten naar een volgende uitvoering.
  • Voor kortlopende cursussen, die digitaal worden aangeboden, kun je tot een week voor de start jouw inschrijving kosteloos annuleren.

Ben jij van plan om een opleiding of cursus te volgen? Kijk dan hier voor ons cursusaanbod.