Agnes Maenhout kondigt vertrek bij Wateropleidingen aan

9 september 2020

Per 1 februari 2021 treedt Agnes Maenhout terug als directeur van Wateropleidingen. Agnes begon in 1996 bij Wateropleidingen en was in deze bijna 25 jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van 400 cursustitels en de persoonlijke ontwikkeling van meer dan 50.000 cursisten.

Agnes Maenhout Wateropleidingen

“Vele jaren ben ik met veel plezier en enthousiasme directeur van Wateropleidingen. Samen met mijn team heb ik mogen bouwen aan het Wateropleidingen van nu: een flexibele, professionele, betrokken en financieel gezonde organisatie waar in een aangenaam werkklimaat flinke prestaties worden geleverd", aldus Agnes.

"Wateropleidingen is gegroeid en met onze opleidingen, cursussen en certificeringen bestrijken we de hele breedte van de watersector op technisch, beleidsmatig en uitvoerend vlak. Onze docenten zijn cruciaal voor een succesvolle en praktijkgerichte opleiding. Zij zijn de gepassioneerde waterprofessionals die hun kennis en ervaring delen. Dat alles om mensen in de watersector te enthousiasmeren en ontwikkeling en perspectief te bieden! In de Corona-tijd hebben we samen met de docenten daadkracht en flexibiliteit getoond in het onmiddellijk digitaliseren van de fysieke bijeenkomsten. En nu bouwen we verder aan een blended aanbod.”

"Ook heb ik met enthousiasme gebouwd aan World Water Academy, gericht op internationaal opleiden van professionals. Met mijn pensioendatum in zicht zal ik als director World Water Academy enkele projecten afronden en mijn opvolger op weg helpen. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie samenwerking en hoop begin 2021 persoonlijk afscheid te kunnen nemen.”