Corona update: alle bijeenkomsten tot nader order digitaal

14 oktober 2020

Vanwege de gedeeltelijke lockdown die de overheid heeft opgelegd, gericht op het beperken van vervoersbewegingen en groepen, vindt Wateropleidingen het niet langer verantwoord om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Vanaf woensdag 14 oktober tot nader order zullen al onze bijeenkomsten digitaal zijn.

Lopende opleidingen en cursussen zullen digitaal doorgaan, totdat we het weer verantwoord achten om fysieke bijeenkomsten te organiseren. De cursussen die nog starten later dit jaar zullen ook digitaal worden aangeboden. Alle deelnemers worden hierover geïnformeerd en zij kunnen gebruikmaken van deze versoepelde voorwaarden rondom hun inschrijving.

Geen_fysieke_lessen-01 (1)

29 september: fysiek waar het moet, digitaal waar het kan

Wateropleidingen volgt de richtlijnen van de overheid bij het organiseren van bijeenkomsten. De aangescherpte maatregelen vanuit de overheid deze week brengen hier vooralsnog geen verandering in. De komende weken zullen de lopende en nog te starten opleidingen en cursussen doorgang vinden zoals op het lesrooster staat. De locaties die wij gebruiken zijn ingericht om veilig onderwijs op 1,5 meter afstand te bieden. Daar waar mogelijk organiseren we digitale bijeenkomsten.

Met het oog op het coronavirus hebben we deze zomer onze opleidingen herzien. Daar waar mogelijk is de lesstof gedigitaliseerd om het aantal fysieke bijeenkomsten te minimaliseren. Deze fysieke bijeenkomsten zijn noodzakelijk voor het leerproces en kunnen niet digitaal aangeboden worden. Daarom kiezen wij er voor om deze op verantwoorde wijze op veilige cursuslocaties aan te bieden. Hier lees je meer over de getroffen maatregelen m.b.t. het coronavirus.

We hebben begrip voor cursisten die vanwege de aangescherpte maatregelen niet meer deel willen nemen. Voor hen gelden versoepelde voorwaarden rondom hun inschrijving. Zo kunnen zij hun inschrijving kosteloos overzetten naar een volgende uitvoering. Neem hiervoor contact met ons op.